Boka Linnéa som

PROGRAMLEDARE

Det som utmärker Linnéa som programledare är hennes naturliga scennärvaro, genuina intresse för människor och självklara utstrålning. Hon har lett stora TV-produktioner och galor t.ex. Svenska hjältar-galan och passar bra både för mer allvarliga ämnen eller lättsammare sällskapsprogram med samtal och skratt.

 

FÖRELÄSARE

Av flera ansedda namn och talarbyrårer har Linnéa blivit utsedd till en av Sveriges absolut bästa föreläsare. Hon har ett sätt att trollbinda en publik som gör att orden inte bara går in – de stannar också där.

Borde ligga på en sida som har föreläsare också

Hon är en stark, intuitiv ledare som i både föreläsningar och workshops delar med sig av konkreta verktyg för att deltagarna ska få ut så mycket som möjligt av hennes arbete.

 

MODERATOR

Med en naturlig värme för människor och fallenhet för inkludering leder Linnéa med en stadig hand samtal om både små och stora frågor. Hon räds inte att hålla i paneler om svåra ämnen och eller heta debatter och tycker om att se till att alla får lyfta sitt perspektiv.

Med en unik balans av intellekt, humor och allvar är hon en rolig och imponerande konferencier för en konferens, jubileumsfiranden eller stora årsmöten.

©LINNÉA CLAESON | WEBPROD @LGBLOM