Föreläsningar

Med en framgångsrik karriär inom flera områden applicerar Linnéa de verktyg hon funnit för att bli en starkare ledare, leverera under press och skapa högpresterande team. Genom sitt arbete med elitidrott, juridik i kombination med att vara konsult för ledningsgrupper, bolag och makthavare har hon god erfarenhet av att bygga mental styrka och uthållighet.

I sina föreläsningar adresserar Linnéa även ämnen som att skapa jämlikhet, hur du bygger ditt mod i både ditt yrkesliv och privatliv, att stå upp för varann och hjälpa sina medmänniskor.

Linnéa är prisbelönt för sitt engagemang för mänskliga rättigheter och har med sitt driv gjort det till sitt kall att försöka göra skillnad. Hon är expert på jämlikhetsfrågor, kvinnors rättigheter, hbtqia+, ledarskap och mental styrka.

Hon har talat för såväl ledare i EU-kommissionen som för lokala föreningar och arbetsplatser. Hon är ett välbekant ansikte för många – från sina sociala medier, TV-framträdanden och som före detta handbollsproffs. Hon är ideell ambassadör för den världsomspännande kvinnorättsorganisationen Kvinna till Kvinna som arbetar i krigszoner, har grundat flera egna organisationer och driver idag eget företag.

Högpresterande team

Vinklar och innehållspunkter:

Handbollsproffs på högsta nivån.
Att driva eget, läsa juridik och spela SM-finaler i handboll samtidigt.
Arbete med människorättsorganisationer runt om i världen, som arbetar under svårast möjliga förutsättningar.
Kvinnorättskämpar som motarbetas från politik och civilsamhället.
Hjälpa team och ledningsgrupper med sammanhållning och inkludering.

Ledarskap

Vinklar och innehållspunkter:

Att leda i kris: tider av drev och sociala medier. Linnéa har själv erfarenheter och har också mycket erfarenhet av att coacha andra.
Inkludera och motivera team, erfarenhet från allt från att leda lag till VM-guld till att utbilda chefer i att leda och prestera.

Attityd och värderingar

För att kunna hålla fast vid sin riktning i utmanande perioder är attityd och värderingar i en grupp helt avgörande. För att stå pall räcker det inte med styrdokument, värderingar och attityder måste genomsyra allt som gruppen gör, i alla led. Attityd och värderingar är inte något som man bara pratar om, det är något man gör. Med konkreta exempel och tillvägagångssätt brinner Linnéa för att stärka och motivera grupper att stå fast vid sina värderingar och därmed nå sina mål.

Kultur och kommunikation

Årets superkommunikatör, Begriplighetspriset, Voice of the year. Helt enkelt konsten att ”Att göra svårbegripliga ämnen lätta att förstå och tillgängliga”.

Både intern och extern kommunikation. Hur behandlar vi varandra på arbetsplatserna? Att alla mår bra, trivs och är motiverade är helt avgörande för prestation. Linnéas konkreta tips på att bygga kultur och stärka kommunikation för att team ska prestera bättre på alla plan. Externt: Unik erfarenhet av både traditionell media, sociala medier och kommunikation med press. Hur gör man sig begriplig och förstådd? Hur för man fram sitt budskap? Med kombinationen som noggrann jurist och bakgrund som orädd aktivist och handbollsproffs är hon expert på tydlig, effektiv och flexibel kommunikation.

©LINNÉA CLAESON | WEBPROD @LGBLOM